Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Contacteer ons dan via info.bkscbrugge@gmail.com

We bieden 2 trainingen en 1 vrije training per week aan. Hier zit de inkom, verzekering & korting tijdens de publieke beurt bij. Dit komt op een totaal van 250 euro voor het volledige schaatsseizoen. Een tweede lid van een gezin betaalt 240 euro en een derde lid 230 euro. 

⎷ eigen schaatsen (tijdens een proefles kan de club deze nog uitlenen)

⎷ handschoenen

⎷ haarelastiek (geen speld)

⎷ sportkleren waar je makkelijk in kan bewegen (geen jeans)

Wij hebben een tweedehandsgroep op Facebook waar je tweedehands schaatsen en andere spullen kan aankopen van andere leden.

Indien je nieuwe schaatsen wilt, adviseren wij Karin Ronne aan. Zij kan je persoonlijk helpen bij welke schaatsen er bij jou het beste passen.

Super leuk dat je wilt helpen met de clubwerking! We kunnen altijd helpende handen gebruiken. Stuur een mailtje naar info.bkscbrugge@gmail.com.

Helaas kunnen we vanaf heden geen proeflessen meer aanbieden om de kwaliteit van de les te kunnen garanderen. Bedankt voor het begrip!

Onze thuisbasis is de ijspiste van het Boudewijn Seapark. Als je binnenkomt in de ijspiste zitten wij altijd in de linkse kleedkamer. Daar staat er een trainster of bestuurslid klaar om je te verwelkomen en de aanwezigheden op te nemen. Hierna trek je je schaatsen aan en kan je op het ijs. 

De trainingsuren vind je onder de sectie ‘trainingen‘.

Dit seizoen (2023-2024) loopt van vrijdag 27 oktober 2023 t.e.m. zondag 3 maart 2024. Let op! Dit kan elk jaar veranderen.

Je kan terecht bij Karin Ronne om je schaatsen perfect te laten slijpen. We proberen in het seizoen ook om met een aantal schaatsen naar Karin te gaan. Hou dus zeker je mail in te gaten om als eerste op de hoogte gehouden te worden wanneer het volgende inzamelmoment is.

De lesgroepen worden onderverdeeld in schaatsvaardigheidsniveau en niet in leeftijd, hiervoor gebruiken we sterretjes.

Sterretje 1 bestaat dus uit de beginners. Het aantal sterretjes geeft je schaatsniveau weer. Het hoogste sterretje is ster 10 en hierna komen de gevorderden. Onze groepen kennen een brede leeftijdsvariatie, waardoor je altijd leeftijdsgenoten zult vinden in elke groep.

Dit jaar hebben we geen adults-groep omdat we hebben gemerkt dat adults perfect kunnen aansluiten bij de sterretjes qua niveau en leeftijd.

Elk seizoen vinden er tijdens enkele trainingen sterrentesten plaats, waarbij een trainster oefeningen geeft en beoordeelt in welk sterretje een lid thuishoort. Er is geen speciale voorbereiding vereist voor deze sterrentesten.

Scroll to Top